Értékek

Hatékonyság

Nem különösebben szeretek feleslegesen dolgozni, ha egy szerződést meg lehet írni jól négy oldalban, akkor nem fogok nyolcat írni csak azért, hogy több munkadíjat kérhessek el.

Gyorsaság

Igyekszem minél előbb elvégezni a rám bízott feladatot, ha velem dolgozik nem kell heteket vagy hónapokat várnia.

Precizitás

A jogi doktor munkáját az orvos doktoréhoz hasonlóan úgy fogom fel, mintha mi is szikével műtenénk, ezért hibának helye nincs.

Rugalmasság

Ahogyan az élet mindig utat tör magának, úgy minden jogi problémára létezik valamilyen rugalmas megoldás, amely kellő kreativitással megtalálható. Szerencsére kreativitásban itt nincs hiány.

Ügyfélközpontúság

Nálam Ön és az Ön érdeke az első. Mindenkor olyan tanácsot és megoldást fogok javasolni, ami Önnek a legjobb időben és pénzben egyaránt.

Tisztességes díjazás

Mindenkor előzetesen tájékoztatom Önt a várható a költségekről, valamint figyelembe veszem az ügy körülményeit. A joghoz jutás mindenkit megillet jövedelmi viszonyoktól függetlenül.

Érthető tájékoztatás

Ügyfeleimet partnernek tekintem és az a célom, hogy megértsék az ügyüket. Ennek érdekében közérthetően kommunikálok. Bár a jogrendszer egésze bonyolult struktúra, a legtöbb ügy leegyszerűsíthető.

Szakszerűség

Csak olyan ügyet vállalok, amihez maximálisan értek. Ha elvállaltam az ügyét akkor biztos lehet, hogy a legjobb kezekben van.

Kérjen ingyenes konzultációt

A cookie-k segítenek a jobb minőségű szolgáltatás nyújtásban. A honlap használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.